Algemene elektriciteitswerken

elektriciteitswerken

Industrie
of
particulier

Bij ons kan iedereen terecht voor een kant-en-klare oplossing van uw elektrische installatie! Dankzij onze nodige vakkennis kunnen wij ieder project van begin tot het einde in goede banen leiden.

Wij bieden een uitgebreid dienstenpakket, zowel voor particulier als bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan de plaatsing van kabels, de installatie en montage van zekeringskasten, het bevestigen van verlichtingselementen, domotica, …

Bij Elektro Torfs kan u rekenen op betrouwbaarheid, kwaliteit en betaalbaarheid. Ieder project wordt steeds met passie en gedrevenheid aangepakt. 

Bent u opzoek naar een elektricien in of rond Zoersel? Aarzel dan niet en neem contact op, wij zijn actief in heel Antwerpen.

 

Diensten

Domotica

Domotica is in deze tijd niet meer uit te sluiten. Denk maar aan verschillende toepassingen zoals: verlichting, centrale verwarming, veiligheid, energieverbruik, telecommunicatie, … De installatie kost mag dan wel iets hoger zijn. Het extra comfort is dit zeker waard. Laat uw domotica installeren door een vakman, zo zal u al snel alle voordelen opmerken.

elektro-torfs-verlichting-4
Verlichting

Doorheen de jaren beschikken wij over de nodige ervaring om de juiste verlichting te kunnen bieden. Hierbij houden wij rekening met het interieur, comfort, verbruik en uw persoonlijke wensen. Laat uw verlichting over aan een echte professional. 

elektro-torfs-onderhoud
Herstellingen & onderhoud

Problemen met uw elektrische installatie? Wij komen steeds zo snel mogelijk ter plaatsen voor het oplossen van elektrische storingen. Ook een regelmatig onderhoud is geen verplichting. Maar als u zo lang mogelijk wilt genieten van een optimaal werkend netwerk is een frequente controle een absolute aanrader.