Airco's & Warmtepompen

Airco's & warmtepompen op maat

Airco’s hebben nog steeds een slechte reputatie wanneer het gaat over het milieu. De nieuwe technologie airco in combinatie met een warmtepomp is echter bijzonder energie-efficiënt en bieden daardoor een milieuvriendelijke oplossing. Het is bovendien een stuk minder belastend voor onze leefomgeving dan verwarmen met fossiele brandstof. Verwarmen met dit type warmtepomp zorgt voor minimum 60% minder CO2 uitstoot. Met de opwarming van de aarde is individueel investeren in een energiezuinige airconditioning een goede keuze. Op deze manier brengen we ons steentje bij aan een leefbare aarde voor onszelf, maar vooral voor volgende generaties.

Verwarmen & koelen

Airconditioners die voorzien zijn van een warmtepomp combineren ariconditioning met verwarming in één unit. Daardoor kunnen ze dus niet alleen koelen, maar kunnen ze ook snel iedere ruimte energiezuinig verwarmen. Met de juiste airco bent u niet alleen zeker van een aangename temperatuur in uw woning. U bespaart bovendien stevig op uw energiefactuur!

Ultieme flexibiliteit

Warmtepompen zijn erg compact en laten zich daarom eenvoudig installeren, zelfs in kleinere ruimtes met beperkte plaats. Net als bij een multisplit airco kunnen er meerdere binnenunits worden aangesloten op één buitenunit. Iedere airco kunt u dan apart bedienen. Zo bent u altijd verzekerd van een ideale temperatuur in iedere kamer. 

Toepassingen

Het installeren van een airco kan zowel voor renovatie als nieuwbouw. Er bestaan voor ieder type woning  of gebouw verschillende aircosystemen. Denk bijvoorbeeld aan: woningen, winkels, kantoren, restaurants, appartementen, hotels, … Wij bieden steeds een op maat gemaakte oplossing voor ieder project.

Voordelen

Montage

Individuele sturing

Kostenbesparend